48-Gangenmenu - Twenty 4 Cooking

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

48-Gangenmenu

Hieronder vindt u het menu van Twenty 4 Cooking.
Op de Informatie pagina leest u hoe het werkt.

10:00uurSerrano met watermeloen gemarineerd in soja en aceto balsamico di Modena
10:30
uur
Toscaanse pomodoricrème met geroosterde knoflook
11:00
uur
Kippendijen gemarineerd in honing en kurkuma op couscous met gegrilde paprika
11:30
uur
Klassieke Hollandse garnalencocktail met grapefruit in een modern jasje
12:00
uur
Saltimbocca met witlof met ham, kaas, mosterd en aardappelmousseline
12:30
uur
Warm trio van geitenkaas, brie en cheddar en een dadelrol met noten en gekonfijte tomaatjes
13:00
uur
Galettes met goudrenetten en vers ijs van toncabonen
13:30
uur
Carpaccio van gerookte lamsham met vanille-dressing en crostini van focaccia
14:00
uur
Mini quiche caprese met gefrituurde schorseneren
14:30
uur
Steak tartaar van jodenbiefstuk met zelfgemaakte piccalilly
15:00
uur
Krokant gebakken zalm met pommes marquise, haricots verts gebraiseerd in spek en Hollandaise van citroen
15:30
uur
Lamsnavarin met Roseval aardappels uit de oven en geglaceerde bospeen
16:00
uur
Crème brûlée met koriander en gember en ijs van chilipeper
16:30
uur
Salade met gerookte kip en pesto-yoghurtsaus
17:00
uur
Currykip in bier met pompoen
17:30
uur
Penne rigate met gerookte zalm en zongedroogde tomaten
18:00
uur
Hertenbovenbil met specerijen, portsaus op gesmoorde spruitjes
18:30
uur
Zalm in saf­fraan-ven­kel­bouil­lon
19:00
uur
Crêpes suzette
19:30
uur
Flan met gepocheerde Gieser Wildeman en perensorbet
20:00
uur
Soep van geroosterde paprika met tempura van gamba’s
20:30
uur
Gebakken coquilles met gesmoorde groenten
21:00
uur
Taartje van chorizo en tomaat op salade van babyleaf
21:30
uur
Drie bereidingen met zalm: avocado met zalm, zalmbonbon met garnaal en mini-rösti’s van zalmtartaar
22:00
uur
Kalfstartaar met piccallily en kaaskrokantje
22:30
uur
Surf en Turf: biefstuk met gebakken champignons en knoflookgarnalen
23:00
uur
Entrecote met aardappelcrème, gegrilde courgette met pepersaus
23:30
uur
Cheesecake met een bastognekoek en roodfruitcompote
00:00
uur
Venkelsoep met gegrilde zeebaars en gefrituurde peterselie
00:30
uur
Griekse millefeuille met rundergehakt en yoghurt
01:00
uur
Hamburg van zalm met brioche met honingdressing en rucola
01:30
uur
Gevulde portobello met ratatouille en kaas
02:00
uur
Sliptong met citroencrème en pompoen uit de oven
02:30
uur
Flansteak van Greenegg met rodekoolcompote en vanillesaus
03:00
uur
Munt-chocomousse met chococrumble en frambozenijs
03:30
uur
Rabarbertaartje met frangipane, slagroom en amandelschaafsel
04:00
uur
Rivierkreeft en langoustine met wakame en nori krokant
04:30
uur
Tartaar van tonijn met gepocheerd ei, Parmezaanse kaas, aceto-ui en truffelmayo
05:00
uur
Rode mul met tomaat, paprika, chorizo en knoflook
05:30
uur
Duif met biet, sinaasappel en aardappelkrokant
06:00
uur
Rib-eye met snijbonen, pommes pont-neuf, aceto-ui en aardappelkrokant
06:30
uur
Mint-kokospastilles met ijs en mousse
07:00
uur
Wittechocoladeparfait met pistache en sabayon van Licor 43
07:30
uur
Oosterse courgetterolletjes met advocaat, soja en gerookte zalm
08:00
uur
Zalm gemarineerd in rode biet met zeekraal
08:30
uur
Kabeljauwhaas met champagnesaus en risotto met saffraan
09:00
uur
Rijstsalade met gezouten citroen, gepekelde groenten en hummus
09:30
uur
Chocoladesoufflé met ganache van passievrucht en witte chocolade
Iedereen bedankt voor deelname en hulp aan deze geweldige happening.

© 2016 Twenty 4 Cooking
Webdesign: Bodnov Dienstverlening
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu